Županijsko natjecanje u radu pasa glasnog gona na divlju svinju u gateru
     S osvojenih 185 bodova, slovački kopov Ardi iz Treglave Adriana Čora , člana LD-a "Vepar" iz Bribira pobjednik je Županijskog natjecanja u radu pasa glasnog gona na divlju svinju u gateru Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije. Drugo mjesto sa 177 bodova zauzela je Učka Lisa, ženka istarskog oštrodlakog goniča, vlasnika Siniše Križmana iz LD-a "Srnjak" Fužine - Lokve, dok je treće mjesto osvojio njemački lovni terijer Archy od Skradskog vrha sa 174 boda, Tonija Ribića, člana LU-e „Divokoza" Brod na Kupi.

Takvu odluku donijeli su lovnokinološki suci Zdenko Legović iz LS Istarske županije i Miroslav Grgurić iz LS Primorsko-goranske županije, ocijenivši ponašanje na pucanj na povodniku, pretraživanje terena, njuh, glas kod oblajavanja na mjestu, oštrinu na divljač, glas u gonjenju te poslušnost i vodljivost 10 pasa koji su pristupili samom natjecanju.

Natjecanju je prethodilo okupljanje pored lovačke kuće „Šerementovo" i službeno otvorenje na kojem je sve prisutne pozdravio Alen Štimac, predstavnik domaćina LD-a "Jelen" Skrad-Ravna Gora.

Županijski prvak i viceprvak predstavljati će Lovački savez Primorsko-goranske županije na 11. kupu Hrvatskog lovačkog saveza za pse glasnog gona na divlju svinju u gateru, koji će se održati u istom gateru u kojem je i održano županijsko natjecanje.