Županijsko natjecanje u radu pasa glasnog gona na divlju svinju u gateru
Županijsko natjecanje u radu pasa glasnog gona na divlju svinju u gateru    U gateru LD „Košutnjak“ u organizaciji Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije i LD "Košutnjak" Novi Vinodolski, u lovištu VIII/8 „Košutnjak“, 29.9. održano je Županijsko natjecanje u radu pasa glasnog gona na divlju svinju u gateru. Lovnokinološki suci Miroslav Grgurić i Zdenko Legović ocijenili su 7 lovačkih pasa goniča, a u zbir bodova uzimali su se ponašanje na pucanj na povodniku, pretraživanje terena, njuh, glas kod oblajavanja na mjestu, oštrina na divljač, glas u gonjenju te poslušnost i vodljivost.
   Najuspješnija je bila lovna terijerka Afrika vlasnika Ivana Jakovca sa 178 bodova, drugo mjesto zauzeo je brak jazavčar Lord vlasnika Ladislava Podnara sa 165 bodova, dok je treće mjesto pripalo posavskom goniču, ženki Ari sa 151 bodom vlasnika Dmitra Škorića, koji će predstavljati Lovački savez Primorsko-goranske županije na 4. kupu HLS-a u radu pasa glasnog gona na divlju svinju u gateru u Kostajnici.