Nalazite se u > Vijesti iz saveza
Završeno županijsko natjecanje u lovnom streljaštvu Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije
Završeno županijsko natjecanje u lovnom streljaštvu Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije      Krajem mjeseca kolovoza, na strelištu „Vojsko“ na Kukuljanovu,  završeno je još jedno županijsko natjecanje u lovnom streljaštvu Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije. Natjecanja u gađanju letećih meta te u mete srnjaka na 100 metara trajala su od svibnja do kolovoza, na strelištu u Puntu na otoku Krku, na novoizgrađenom strelištu „Cetin“ kraj Vrbovskog, te na strelištima „Kamensko“ u Stubici i „Vojsko“ na Kukuljanovu, na kojemu je nastupilo 36 lovaca/strijelaca iz 12 lovačkih društava/udruga, članica Saveza.

    
Predsjednik povjerenstva za lovno streljaštvo Milorad Šepić pozdravio je sve prisutne, naglasivši kolika je važnost lovnog streljaštva u Primorsko-goranskoj županiji, te prisustvo sve većeg broja natjecatelja, naročito mlađih lovaca, uzimajući u obzir da na području Primorsko-goranske županije postoje samo četiri strelišta na kojima se mogu održavati navedena natjecanja.

     Prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji osvojio je Vladimir Babić iz LD-a „Šljuka“ Krk, drugo mjesto pripalo je Željku Lučiću iz LD-a „Lisjak“ Kastav, dok je treće mjesto zauzeo Filip Vasilić, također iz LD-a „Šljuka“ iz Krka. Ivan Babić, Goran Gerić (oba iz LU „Lipov vrh“ Severin-Lukovdol) i Bruno Kapor (LD „Tetrijeb“ Gerovo) će sa pobjednicima činiti ekipu Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije na državnom prvenstvu u Bzenici, u organizaciji Hrvatskog lovačkog saveza.
 
     Ekipni županijski prvaci, po četvrti puta u nizu, postali su lovci iz LD „Šljuka“
Krk sa 684 postignutih pogodaka, drugo mjesto zauzeli su članovi prve ekipe LU „Lipov vrh“ Severin-Lukovdol sa 656 pogodaka, dok je treće mjesto osvojila ekipa LD-a „Lisjak“ Kastav sa 637 postignutih pogodaka.

     U organizaciji navedenih natjecanja, osim Lovačkog saveza Primorsko-
goranske županije, sudjelovala je i Primorsko-goranska županija.Rezultati - pojedinačno

Rezultati - ekipno