Nalazite se u > Vijesti iz saveza
Rezultati nakon 2. kola županijskog natjecanja u lovnom streljaštvu Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije
Rezultati nakon 2. kola županijskog natjecanja u lovnom streljaštvu Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije
     Na strelištu „Vojsko" na Kukuljanovu, Lovački savez Primorsko-goranske županije organizirao je 2 kola županijskog natjecanja u lovnom streljaštvu u disciplini lovački parkur i lovački trap. Uz nepovoljne vremenske prilike, vjetar i kišu, na natjecanju je sudjelovalo 29 lovaca iz 9 lovačkih društava/udruga.
 
     Nakon 2. kola, prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji zauzeli su Mladen Superina iz LD "Jelen" Čavle i Vladimir Babić iz LD-a „Šljuka" Krk sa 41 osvojenim bodom, dok se na trećem mjestu nalazi Željko Lučić iz LD "Lisjak" Kastav sa 40 bodova.
 
     Na prvom mjestu u ekipnoj konkurenciji nalaze se članovi LD "Kamenjarka" Kukuljanovo-Škrljevo (Anđelko Cuculić, Denis Cuculić, Nevio Cuculić) sa 112 osvojena boda, drugo mjesto pripada ekipi LD-a „Jelen" Čavle (Mladen Superina, Ranko Grlaš, Silvano Silić) sa 106 bodova, a na trećem mjestu nalaze se članovi LD „Tuhobić" Krasica sa 100 osvojena boda.
 
     Završno natjecanje, održati će se u Stubici na strelištu "Kamensko", 5. rujna gdje će se lovci natjecati u disciplini gađanje mete srnjaka na 100 m, nakon kojeg će biti poznati 6 najboljih strijelaca koji će predstavljati Lovački savez Primorsko-goranske županije na 26. državnom prvenstvu Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu u Bzenici pored Pleternice, od 10. do 12. rujna ove godine.
 
     Županijska natjecanja u lovnom streljaštvu sufinancirala je i Primorsko-goranska županija.