Nalazite se u > Vijesti iz saveza
Rezultati 1. kola lovnog streljaštva Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije
Rezultati 1. kola lovnog streljaštva Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije       Lovci/strijelci Primorsko - goranske županije, već tradicionalno su u Puntu na otoku Krku, otvorili natjecanje u gađanju letećih meta (lovački trap). U 1. kolu na županijskom prvenstvu na natjecanju je sudjelovalo 29 lovaca iz 11 lovačkih društava/udruga, na kojem se, po sunčanom vremenu pucalo u dvije serije po 25 letećih meta.

     Prvo mjesto podijelili su Filip Vasilić (LD „Šljuka“ Krk) i Mario Antolić (LU „Lipov vrh“ Severin-Lukovdol) sa 46 bodova, dok je treće mjesto izborio Vladimir Babić (LD „Šljuka“ Krk) sa 45 osvojena boda.


     Ekipno prvo mjesto (nakon 1. kola) osvojila je ekipa LD „Šljuka“ Krk (128 bodova), na drugom mjestu nalaze se članovi LU „Lipov vrh“ Severin-Lukovdol (115 bodova), a na trećem mjestu ekipa LD „Lisjak“ Kastav (108 bodova).


      Prema kalendaru natjecanja u lovnom streljaštvu za 2017. godinu, sljedeće natjecanje održati će se 16.07.2016. Na isti dan, održati će se natjecanje u dvije discipline: u disciplini lovački karabin (5 hitaca u metu srnjaka) na strelištu „Drenova“ u Rijeci, te nakon toga u disciplini lovački parkur, u dvije serije po 25 meta, na strelištu „Vojsko“ na Kukuljanovu.


    U organizaciji navedenog natjecanja, osim Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije, sudjelovala je i Primorsko-goranska županija.


1. kolo - ekipni predak


1. kolo - pojedinačan poredak