Nalazite se u > Vijesti iz saveza
Prijam ekipe Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije u lovnoj kinologiji
Prijam ekipe Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije u lovnoj kinologiji
     Nakon 4. sjednice Izvršnog odbora Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije, upriličen je prijam za 2 natjecatelja, članova našeg Saveza, koji su na državnom prvenstvu u lovnoj kinologiji ostvarili uspješne rezultate.

     Na XIII. lovnokinološkom kupu „Sv. Hubert" i XII. kupu za pse glasnog gona u radu na divlju svinju u gateru, koje je održano 12. i 13. studenog 2022. godine u Zelendvoru i Loboru (Varaždinska županija), ekipa Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije osvojila su 3. mjesto u ekipnoj konkurenciji.

     Na XII. kupu za pse glasnog gona u radu na divlju svinju u gateru u ekipnoj konkurenciji Lovački savez Primorsko-goranske županije osvojio je 3. mjesto, za koji su nastupili Adrian Čor (član LD „Vepar" Bribir) sa slovačkim kopovom Ardiem i Robert Delač (član LD „Jelen" Skrad-Ravna Gora) sa slovačkim kopovom Brikom, osvojivši 352 boda.
 
     Predsjednik Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije dr. sc. Josip Malnar čestitao je, u ime svih članova Izvršnog odbora Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije, na rezultatima ostvarenim na državnom prvenstvu u lovnoj kinologiji, zahvalivši im se na svakodnevnom uloženom trudu u radu sa svojim lovačkim psima, napomenuvši da će naš Savez i dalje pomagati u razvoju lovne kinologije u našoj županiji, u nadi da će se i mladi lovci uključiti u razvoj lovne kinologije i ostvarivati zapažene rezultate na županijskim i državnim prvenstvima u budućnosti.
 
     U znak zahvalnosti, uručene su im plakete Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije.