Nalazite se u > Vijesti iz saveza
Prijam ekipe Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije u lovnoj kinologiji
Prijam ekipe Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije u lovnoj kinologiji
     Nakon 10. sjednice Izvršnog odbora Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije, upriličen je prijam za 5 natjecatelja, članova našeg Saveza, koji su na državnom prvenstvu u lovnoj kinologiji ostvarili uspješne rezultate.

     Na 11. lovnokinološkom kupu „Sv. Hubert" i 10. kupu za pse glasnog gona u radu na divlju svinju u gateru, koje je održano 8. i 9. studenog 2019. godine u Biogradu na Moru i Gračacu, obje ekipe Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije osvojili su 3. mjesto u ekipnoj konkurenciji.

     Na 11. lovnokinološkom kupu „Sv. Hubert" 3. mjesto u ekipnoj konkurenciji osvojio je s 156 bodova Lovački savez Primorsko-goranske županije za koji su nastupili Nikola Dujmović s engleskim seterom Ellegant Alien, Bruno Kapor s engleskim seterom Arko i Boris Mulc s njemačkim oštrodlakim ptičarom Ava.

     Na 10. kupu za pse glasnog gona u radu na divlju svinju u gateru u ekipnoj konkurenciji Lovački savez Primorsko-goranske županije osvojio je 3. mjesto, za koji su nastupili Ivan Jakovac s njemačkim lovnim terijerom Don i Dragutin Kovačević s njemačkim lovnim terijerom Nisan von Stattenberg, osvojivši 343 boda.

     Predsjednik Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije dr. sc. Josip Malnar čestitao je na rezultatima ostvarenim na državnom prvenstvu u lovnoj godini i zahvalio na svakodnevnom uloženom trudu u radu sa svojim lovačkim psima, u nadi da će se i mladi lovci uključiti u razvoj lovne kinologije i ostvarivati zapažene rezultate na županijskim i državnim prvenstvima u budućnosti.