Nalazite se u > Vijesti iz saveza
Miroslav Grgurić i Dudu osvajači LKK-a „Sv. Hubert“
Miroslav Grgurić i Dudu osvajači LKK-a „Sv. Hubert“      Na županijskom prvenstvu Lovnokinološkog  kupa „Sv. Hubert“ u Ravnoj Gori, održanog 25.9.2016. godine u lovištu VIII/113 - „Višnjevica“, prvo mjesto osvojio je Miroslav Grgurić (LD „Jelen“ Skrad - Ravna Gora) sa engleskim seterom Duduom, osvojivši 84 boda. Drugo mjesto zauzeo je Božidar Šegota, član LD "Šljuka 1924" Omišalj i pointer Forest sa 83 osvojena boda, dok je treće mjesto zauzeo Lidio Zuzzi (LD „Tetrijeb“ Gerovo) sa engleskim seterom Borom (78 bodova).

     Suci na županijskom prvenstvu, čiju je organizaciju sufinancirala i Primorsko-goranska županija (Upravni odjel za turizam poduzetništvo i ruralni razvoj) bili su Bernard Vukas iz Čavla i Nikola Dujmović iz Omišlja koji su natjecatelje vrednovali prema gađanju, ponašanju lovaca te ponašanju i vrednovanju pasa, te pobjednicima zaželjeli puno uspjeha na državnom prvenstvu, u organizaciji Hrvatskog lovačkog saveza i Lovačkog saveza Istarske županije.

    
Proglašenje i podjela pehara obavljeni su u istom lovištu, kojim gospodari LD „Jelen“ Skrad“ Ravna Gora, u lovačkom domu „Za Jasen“. Osim samog natjecanja, održan je IPO ptičara, te ocjenjivanje oblika.