Nalazite se u > Vijesti iz saveza
Dodjela lovačkih odlikovanja povodom 25. obljetnice Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije
Dodjela lovačkih odlikovanja povodom 25. obljetnice Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije
     Po završetku redovne Skupštine Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije  u hotelu „Malin" u Malinskoj održan je svečani dio dodjele vanrednih lovačkih odlikovanja povodom 25. obljetnice Saveza.
 
     Skup je prigodnim riječima pozdravio Marinko Linić, dopredsjednik LS PGŽ-e i predsjednik Povjerenstva za lovačka odlikovanja, čestitajući na ovoj obljetnici u koju je utkano mnogo rada i odricanja svih članica i članova našeg Saveza, bez kojih ova obljetnica ne bi bila moguća. Na prijedlog Povjerenstva za dodjelu lovačkih odlikovanja i Izvršnog odbora LS PGŽ-e ovom prigodom dodijeljeno je ukupno trideset i četiri odličja zaslužnim lovcima, članovima Izvršnog odbora, te povjerenstava, komisija i stručnih savjeta, koji su se istaknuli svojim radom na dobrobit lovstva u Primorsko-goranskoj županiji.
 
     Odlikovanja su zaslužnim lovcima uručili Graciano Prekalj, dopredsjednik Hrvatskog lovačkog saveza i dr. sc. Josip Malnar, predsjednik Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije. U svom obraćanju, predsjednik dr. sc. Josip Malnar čestitao je svim odlikovanim lovkinjama i lovcima na dodijeljenim odlikovanjima, napomenuvši da im ona trebaju služiti na lovačku čast i biti dodatna motivacija za daljnji rad u svojim društvima u cilju razvoja i unapređenja lovstva u cjelini.
 
     U ime svih dobitnika odlikovanja, kao i u svoje ime, Blaženka Kulić, savjetnica za šumarstvo i lovstvo u Primorsko-goranskoj županiji zahvalila se na dodijeljenim odlikovanjima, zaželjevši puno uspjeha u daljnjem radu svim lovcima naše županije te još uspješnijoj suradnji sa Primorsko-goranskom županijom.
 
Bojan Marković, dipl.ing.šum.