3. kolo natjecanja u lovnom streljaštvu Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije
     3. kolo županijskog prvenstva u lovnom streljaštvu, u disciplini lovački trap, održano je na na strelištu "Cetin" pored Vrbovskog na kojem je sudjelovalo 32 lovca iz 12 lovačkih društava/udruga.

Na prvom mjestu, nakon trećeg kola, nalazi se Miroslav Jarabek iz prve ekipe LD-a „Jelenski jarak" Vrbovsko sa 125 bodova, na drugom mjestu nalazi se Mladen Superina iz LD-a „Jelen" Čavle sa 120 bodova dok treće mjesto zauzima Anđelko Cuculić iz LD-a „Kamenjarka" Kukuljanovo-Škrljevo sa 118 bodova.

Ekipno prvo mjesto zauzimaju članovi prve ekipe LD „Jelenski jarak" Vrbovsko sa 254 bodova, prva ekipa LD "Lipov vrh" Severin-Lukovdol zauzima drugo mjesto sa 253 boda, a na trećem mjestu nalazi se LD "Tuhobić" Krasica sa 235 boda.

Prema kalendaru natjecanja u lovnom streljaštvu za 2023. godinu, sljedeće natjecanje održati će se u nedjelju, 25. lipnja 2023. na strelištu „Brdo-Lič" pored Liča, u disciplinama gađanje u metu srnjaka i siluetu vepra u trku.

U organizaciji navedenog natjecanja, osim Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije, sudjelovala je i Primorsko-goranska županija.