Nalazite se u > Vijesti iz saveza
2. kolo natjecanja u lovnom streljaštvu Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije
2. kolo natjecanja u lovnom streljaštvu Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije
     Na strelištu „Kamensko" u Stubici održano je 2. kolo natjecanja u lovnom streljaštvu Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije, u disciplini lovački trap. Na natjecanju je sudjelovalo 25 lovaca koji su u dvije serije  gađali 25 letećih meta (glinenih goluba).
 
     U pojedinačnoj konkurenciji, nakon drugog kola, prvo mjesto zauzima Mladen Superina iz LD „Jelen" Čavle sa 82 pogođene mete, na drugom mjestu nalazi se Vladimir Babić iz LD „Šljuka" Krk sa 81 pogođenom metom, dok treće mjesto dijele Anđelko Cuculić iz LD „Kamenjarka" Kukuljanovo-Škrljevo i Miroslav Jarabek iz prve ekipe LD „Jelenski jarak" Vrbovsko koji su pogodili 77 letećih meta. 

     Ekipno prvo mjesto zauzimaju članovi prve ekipe LD „Jelenski jarak" Vrbovsko sa 225 bodova, LD „Jelen" Čavle nalazi se na drugom mjestu sa 196 bodova, a trećem mjestu trenutno se nalazi LD „Kamenjarka" Kukuljanovo-Škrljevo sa 189 bodova.


     Prije samog natjecanja, Milorad Šepić, predsjednik Povjerenstva za lovno streljaštvo upoznao je sve natjecatelje sa pravilima natjecanja te održavanju županijskih natjecanja, nakon kojeg će najboljih 6 lovaca/strijelaca predstavljati županijsku ekipu na državnom prvenstvu koje se već tradicionalno, održava u Bzenici, uz napomenu da će se ukupni rezultati u disciplini lovački trap (kroz 4. kola), temeljem odluke Povjerenstva za lovno streljaštvo podijeliti sa faktorom 4. 

     Prema kalendaru natjecanja u lovnom streljaštvu za 2023. godinu, sljedeće natjecanje održati će se u nedjelju, 11.lipnja  2023. na strelištu „Cetin" pored Vrbovskog, također u disciplini lovački trap.