Nalazite se u > Vijesti iz saveza
Završetak obrazovanja u lovnoj 2018/19. godini.
Završetak obrazovanja u lovnoj 2018/19. godini.
   Lovački savez Primorsko-goranske županije kontinuirano organizira i provodi predavanja i ispite za osposobljavanje kadrova u lovstvu. U lovnoj 2018/19. godini provedena su osposobljavanja i ispiti za zvanje lovac, lovočuvar i ocjenjivač lovačkih trofeja tijekom koje je Lovački savez Primorsko-goranske županije postao bogatiji za 41 novog lovaca, od toga i 5 lovkinja, te 3 lovočuvara i 9 ocjenjivača lovačkih trofeja.
   
   Izobrazba je provedena prema Pravilniku o osposobljavanju kadrova u lovstvu Hrvatskog lovačkog saveza tijekom šest tjedana kroz 125 sati za lovce i lovočuvare, te 60 sati za ocjenjivače lovačkih trofeja.
 
   Predsjednik Lovačkog saveza PGŽ-e dr. sc. Josip Malnar se po završetku ispita obratio svim kandidatima, izrazivši pohvale na njihovom uloženom trudu, uz naglasak na daljnje usavršavanje u matičnim lovačkim društvima/udrugama u našoj županiji.

   U tijeku je upis zainteresiranih za sva obrazovna područja, a predavanja i ispiti će se održati u jesenskom roku, o čemu će svi zainteresirani biti informirani i putem web stranice Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije.