Nalazite se u > Vijesti iz saveza
Rezultati 2. kola u lovnom streljaštvu
Rezultati 2. kola u lovnom streljaštvu    Po jakoj kiši i snažnom vjetru, lovci/strijelci Primorsko - goranske županije u Kukuljanovu, na strelištu „Vojsko“, natjecali su se u gađanju letećih meta u disciplini lovački parkur. U 2. kolu na županijskom prvenstvu sudjelovalo je 29 lovaca iz 10 lovačkih društava/udruga, na kojem se pucalo u dvije serije po 25 letećih meta.

   Prvo mjesto osvojio je Vladimir Babić iz LD „Šljuka“ Krk sa 41 bodom, drugo mjesto osvojio je  Iko Voloder iz LD "Jelenski Jarak" Vrbovsko sa 37 osvojena boda, dok su treće mjesto podijelili Bruno Kapor (LD „Tetrijeb“ Gerovo) i Filip Vasilić (LD "Šljuka" Krk) sa 35 osvojena boda.


   Ekipno prvo mjesto (u 2. kolu) nosi ekipa LD „Šljuka“ Krk (100 bodova), na drugom mjestu nalaze se članovi prve ekipe LD „Jelenski jarak“ Vrbovsko (89 bodova), a na trećem mjestu nalazi se LD „Tetrijeb“ Gerovo (87 bodova).


   Prema kalendaru natjecanja u lovnom streljaštvu za 2016. godinu, sljedeće natjecanje održati će se 10.07.2016. u Stubici, na strelištu „Kamensko“, u lovačkom trapu, na kojem će se, prema Pravilniku o gađanju letećih meta u disciplini lovački trap, pucati u dvije serije po 25 meta, te u lovačkom karabinu, 5 hitaca u metu srnjaka.


Pojedinačan poredak nakon 2. kola

Ekipni poredak nakon 2. kola


Bojan Marković, dipl.ing.šum.