Nalazite se u > Vijesti iz saveza
Rezultati 1. kola županijskog natjecanja u lovnom streljaštvu
Rezultati 1. kola županijskog natjecanja u lovnom streljaštvu
     Na strelištu „Vojsko" na Kukuljanovu, 30. lipnja 2019. godine Lovački savez Primorsko-goranske županije organizirao je županijsko natjecanje u lovnom streljaštvu u disciplini lovački trap, na kojem je sudjelovalo 28 lovaca iz 12 lovačkih društava/udruga. Po sunčanom vremenu, pucalo se u dvije serije u 25 letećih meta.

     U pojedinačnoj konkurenciji, prvo mjesto podijelili su Bruno Ivanković iz druge ekipe LD-a „ Jelenski jarak" iz Vrbovskog i Filip Vasilić iz LD-a „Šljuka" Krk, dok je treće mjesto izborio Vladimir Babić, također iz LD-a „Šljuka" iz Krka.

     Ekipno prvo mjesto osvojili su članovi LD „Šljuka" iz Krka sa 119 bodova, drugo mjesto zauzeli su članovi LD „Lisjak" Kastav sa 99 bodova, a na trećem mjestu nalazi se druga ekipa LD „Jelenski jarak" Vrbovsko sa 88 bodova.

     Prije samog natjecanja, Milorad Šepić, predsjednik Povjerenstva za lovno streljaštvo upoznao je sve natjecatelje sa pravilima natjecanja te održavanju županijskih natjecanja, nakon kojeg će najboljih 6 lovaca/strijelaca predstavljati županijsku ekipu na državnom prvenstvu koje se već tradicionalno, održava u Bzenici.

     Samo natjecanje obišao je i predsjednik Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije, dr. sc. Josip Malnar, zaželjevši svim natjecateljima puno uspjeha.

     Prema kalendaru natjecanja u lovnom streljaštvu za 2019. godinu, sljedeće natjecanje održati će se 7.srpnja 2019. godine, također na Kukuljanovu, u disciplini lovački parkur.