Nalazite se u > Vijesti iz saveza
Rezultati 1. kola (lovački trap)
Rezultati 1. kola (lovački trap)
   Na županijskom prvenstvu u Puntu na otoku Krku lovci Primorsko - goranske županije natjecali su se u 1. kolu u gađanju letećih meta (lovački trap). Na natjecanju je sudjelovalo 29 lovaca iz 8 lovačkih društava/udruga, pucalo se u dvije serije po 25 meta.

   Pobjednik 1. kola bio je Mario Antolić  (LU „Lipov vrh“ Severin - Lukovdol) sa 37 bodova, drugo mjesto zauzeo je Vladimir Babić (LD „Šljuka“ Krk) sa 36 bodova, a za treće mjesto izborio se Sanjin Jakšetić (LD „Tuhobić“ Krasica) sa 33 osvojena boda.

   Ekipno prvo mjesto (nakon 1. kola) nosi ekipa LD „Šljuka“ Krk (81 bod), na drugom mjestu nalaze se članovi LU „Lipov vrh“ Severin - Lukovdol (80 bodova), a na trećem  mjestu prva ekipa LD „Jelenski jarak“ Vrbovsko(75 bodova).

   Prema kalendaru natjecanja u lovnom streljaštvu za 2015. godinu, sljedeće natjecanje održati će se 05.07.2015. u Kukuljanovu, na strelištu „Vojsko“, u lovačkom parkuru, na kojem će se, prema Pravilniku o gađanju letećih meta u disciplini trap i lovački parkur, također pucati u dvije serije po 25 meta.

Rezultati 1. kola (lovački trap)

Tekst: Bojan Marković, dipl.ing.šum.

Foto: Kruno Antić