Nalazite se u > Vijesti iz saveza
Prvenstvo Lovačkog saveza PGŽ u lovačkom trapu i lovačkom parkuru
Prvenstvo Lovačkog saveza PGŽ u lovačkom trapu i lovačkom parkuru    U lovačkom trapu pucala su se 3 kola - u Puntu, Stubici i Kukuljanovu, u dvije serije po 15 meta. Natjecao se 31 lovac iz 8 lovačkih društava, te su ostvareni sljedeći rezutati: ekipno prvo mjesto  osvojili su članovi LD "Tuhobić" Krasica (Sanjin Jakšetić, Anđelko Cuculić i Milorad Šepić), drugo mjesto osvojili su članovi LD "Šljuka" Krk (Anton Babić, Vladimir Babić i Ivan Lončar), a treće mjesto osvojili su članovi LD "Jelen" Čavle (Ranko Grlaš, Valter Silić i Drago Šantić).
   Prvi u pojedinačnoj konkurenciji bio je Sanjin Jakšetić (LD "Tuhobić" Krasica) sa 74 boda, drugi Željko Lučić (LD "Lisjak" Kastav) sa 69 bodova, a treći Vladimir Babić (LD "Šljuka" Krk) sa 65 bodova.

   U lovačkom parkuru lovci su se natjecali na strelištu "Vojsko" na Kukuljanovu. Na svakom natjecanju svi su lovci gađali dvije serije po 25 meta. Nastupilo je 22 lovaca iz sedam lovačkih društava, a ekipno mjesto osvojili su natjecatelji iz LD "Tetrijeb" Gerovo (Bruno Kapor, Lidio Zuzzi i Ivica Spinčić), drugo mjesto pripalo je lovcima iz LD "Lisjak" Kastav (Željko Lučić, Kristijan Lučić i Boris Mladenić), dok su treće mjesto zauzeli lovci iz LD "Jelen" Čavle (Ranko Grlaš, Valter Silić i Mladen Superina).
   Pojedinačni naslov osvojio je Željko Lučić iz LD "Lisjak" Kastav sa 67 bodova, drugo mjesto zauzeo je Bruno Kapor iz LD "Tetrijeb" Gerovo sa 65 bodova, a treće mjesto Damir Duić iz LD "Jelenski jarak" Vrbovsko sa 60 bodova.