Nalazite se u > Vijesti iz saveza
PROMOVIRANA KNIGA "TETRIJEB GLUHAN U GORSKOM KOTARU"
PROMOVIRANA KNIGA
         

       U Domu kulture u Tršću, pred više od 150 gostiju iz Hrvatske i susjedne Slovenije, u petak 26.10.2012. god. promovirana je knjiga autora dipl. ing. Alojzija Frkovića "Tetrijeb gluhan u Gorskom kotaru".

          O značaju knjige govorio je prof. dr. sc. Marijan Grubešić s Šumarskog fakulteta u Zagrebu i sam autor, a o autoru i njegovu dosadašnjem radu govorio je dr. sc. Josip Malnar predsjednik Lovačkog saveza Primorsko goranske županije.

            Urednik knjige je dr. sc. Josip Malnar, recenzenti su dr. sc. Vesna Tutiš iz Zavoda za ornitologiju HAZU, dr. sc. Maks Karlović i dipl. ing. Josip Trohar. Grafički urednik Danijel Popović. Izrada grafikona i karte pjevališta dipl. ing. Boris Miklić.

          Navedena knjiga spada u red najznačajnijih djela, u nizu dosadašnjih izdanja iz područja šumarstva i lovstva ovog autora i kruna je njegova dosadašnjeg rada.

         Izdavač knjige je Lovački savez Primorsko goranske županije. Izdavanje knjige pomogli su: Primorsko goranska županija, Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatske šume i drugi sponzori.