Obavijest o početku seminara za ocjenjivača lovačkih trofeja

Lovački savez Primorsko-goranske županije kontinuiranu organizira i provodi obrazovanja i osposobljavanja lovaca svojih članica za zvanja lovac, lovočuvar i ocjenjivač trofeja. Kako smo već javljali osposobljavanja i ispiti za zvanje lovac i lovočuvar provedena su krajem prošle godina, a tijekom veljače održati će se osposobljavanje za zvanje ocjenjivač trofeja.

Ovim putem obavještavamo sve zainteresirane da su upisi u tijeku, te da će predavanja iz navedene tematike početi 16. veljače 2018. s početkom u 17:00 sati. Svi zainteresirani mogu se osobno prijaviti u tajništvu Lovačkog saveza Primorsko - goranske županije.

Ispit za stjecanje zvanja za lovca i lovočuvara održati će se istog dana kao i za ocjenjivače lovačkih trofeja, 10. ožujka 2018. s početkom u 9:00 sati

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na tel. 051/374-263, mob. 099/6060624, te na e-mail: ls.primorsko-goranske@hls.t-com.hr