Nalazite se u > Vijesti iz saveza
Lovnokinološki kup "Sv. Hubert"
Lovnokinološki kup

Vlado Vidas, član lovačkog društva „Kamenjarka“ Mali Lošinj, sa engleskim seterom Tangom, pobjednik je županijskog prvenstva u lovnokinološkom kupu „Sveti Hubert“ koji se, u organizaciji Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije i Lovačkog društva „Jelen“ Skrad - Ravna Gora, već  tradicionalno održao u lovištu VIII/113 - „Višnjevica“ u Ravnoj Gori. Drugo mjesto zauzeo je Milorad Šepić iz LD „Tuhobić“ Krasica sa engleskom setericom Albom, dok je treći bio Goran Prelac (LD “Tetrijeb“ Delnice) sa epanjel bretonom Bekom.

Suci na županijskom prvenstvu bili su Nikola Dujmović iz Omišlja i Alen Štimac iz Skrada, koji su napomenuli da su psi dali maksimum, te se zahvalili organizatorima i svim lovcima koji su pomogli da se natjecanje održi, u nadi da će se više lovaca uključiti u rad i natjecanje s lovačkim psima te na taj način podignuti kvalitetu lovne kinologije u našoj županiji.

Proglašenje i podjela pehara obavljeni su u istom lovištu u lovačkom domu „Za Jasen“. Osim samog natjecanja, održan je i IPO ptičara - ispit prirođenih osobina.