Nalazite se u > Vijesti iz saveza
Lovnokinološki kup "Sv. Hubert"
Lovnokinološki kup

     Milorad Šepić, član lovačkog društva „Tuhobić“ Krasica, sa engleskom seterkom Albom,pobjednik je županijskog prvenstva u lovnokinološkom kupu „Sveti Hubert“ koji se, u organizaciji Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije i Lovačkog društva „Jelen“ Skrad - Ravna Gora, održao u lovištu VIII/113 - „Višnjevica“ u Ravnoj Gori. Drugo mjesto zauzeo je Goran Prelac (LD “Tetrijeb“ Delnice) sa epanjel bretonom Bekom, dok je treći bio Vlado Vidas (LD „Kamenjarka“ Mali Lošinj) sa engleskim seterom Tangom.

     Suci na županijskom prvenstvu bili su Nikola Dujmović iz Omišlja i Bernard Vukas iz Čavla, koji su naglasili da su natjecatelji i njihovi psi imali težak zadatak, s obzirom da se natjecanje održalo po nepovoljnim klimatskim uvjetima (kiša i vjetar), te pobjednicima zaželjeli puno uspjeha na državnom prvenstvu, u organizaciji Hrvatskog lovačkog saveza i Lovačkog saveza Splitsko-dalmatinske županije.
     Proglašenje i podjela pehara obavljeni su u istom lovištu u lovačkom domu „Za Jasen“. Osim samog natjecanja, održan je IPO ptičara, te ocjenjivanje oblika.

Bojan Marković, dipl. ing. šum.