Nalazite se u > Vijesti iz saveza
Lovnokinološki kup „Sv. Hubert“ u Ravnoj Gori
Lovnokinološki kup „Sv. Hubert“ u Ravnoj Gori
     U organizaciji Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije i LD „jelen" Skrad-Ravna Gora održan je Lovnokinološki kup „Sv. Hubert" u Ravnoj Gori, u lovištu VIII/113 - „Višnjevica". Zbog maglovitog vremena, suci iz Istarske županije, Zdenko Legović i Eliđo Kos, odlučili su da će natjecanje početi kasnije nego je po planu lovnokinoloških aktivnosti bilo predviđeno, pa su prije samog natjecanja odradili ispite prirođenih osobina te ocjenjivanje oblika. Fazanske divljači u lovištu bilo je dovoljno, te su svi natjecatelji, odnosno psi imali kontakt sa divljači.

     Nikola Dujmović, član lovačkog društva „Šljuka 1924" Omišalj, sa engleskom seterom Ellegant Alien, pobjednik je županijskog prvenstva u lovnokinološkom kupu „Sveti Hubert" Drugo mjesto zauzeo je Bruno Kapor (LD "Tetrijeb" Gerovo) sa engleskim seterom Arkom, dok je treći bio Goran prelac (LD "Tetrijeb"  Delnice) sa epanjel bretonom Bekom.

     Predsjednik domaćina,  Miroslav Gašparac pobjednicima je podijelio pehare, zaželjeli im puno uspjeha na državnom prvenstvu, u organizaciji Hrvatskog lovačkog saveza i Lovačkog saveza Zadarske županije.