Lovački savez Primorsko-goranske županije dobio prvake
     Na Lovnokinološkom kupu Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije „Sveti Hubert" održanog u Ravnoj Gori nastupili su predstavnici šest lovačkih društava/ udruga iz Primorsko-goranske županije. Po prvi puta, LD „Platak" Rijeka imalo je natjecatelje na manifestaciji koja se održala u lovištu VIII/113 - „Višnjevica", lovoovlaštenika LD-a "Jelen" Skrad-Ravna Gora.

Prvo mjesto osvojio je Vlado Vidas, član LD-a „Kamenjarka" Mali Lošinj sa njemačkom oštrodlakom ptičarkom Bubom osvojivši 84 boda, drugo mjesto sa 77 osvojena boda zauzeo je Nikola Dujmović iz LD-a "Šljuka 1924" iz Omišlja sa engleskim seterom Ellegant Alienom, dok je treći bio Bruno Kapor iz LD „Platak" Rijeka osvojivši 61 bod sa engleskim seterom Shanghai od Karaotoka. Lovište je obilovalo divljači te je time svim natjecateljima davalo podjednake prilike da postignu što bolji rezultat.

Županijsko prvenstvo sudili su Alen Štimac iz Skrada i Željko Legović iz Tinjana, nakon kojeg se predsjednik LD-a „Jelen" Skrad-Ravna Gora Miroslav Gašparac zahvalio svima koji su sudjelovali u organizaciji ovog natjecanja. Proglašenje i podjela pehara obavljeni su u istom lovištu kojim gospodari LD „Jelen" Skrad-Ravna Gora, koji su se i ovaj put iskazali kao izvrsni domaćini.

Na potpori u organizaciji Lovnokinološkog kupa „Sveti Hubert" treba zahvaliti i Primorsko-goranskoj županiji i njezinu Odjelu za turizam, poljoprivredu i ruralni razvoj, koja svake godine, kroz Javni natječaj za sufinanciranje programa i projekata udruga iz područja lovstva potpomaže aktivnosti u lovstvu svih članica Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije.

Osim samog natjecanja, dan prije održan je i IPO ptičara - ispit prirođenih osobina.