I. sjednica Izvršnog odbora u novom mandatu

U prostorijama Lovačkog saveza, 27. lipnja 2014. godine održana je 1. sjednica Izvršnog odbora u novom mandatu. Na sjednici su prisustvovali svi članovi Izvršnog odbora, (s izuzetkom dopredsjednika Marinka Linića), kao i predsjednik Nadzornog odbora Miroslav Gašparac. Novi Izvršni odbor čine: predsjednik dr.sc. Josip Malnar, dopredsjednik Marinko Linić, te Ivan Bolonić, Dušan Mušćo, Mladen Mauhar, Tihomir Tondini, Boris Miklić ml., Branimir Curl, Zdenko Perić, Miroslav Brakuza, Milorad Šepić, Damir Babić i Valter Crnković.

Na sjednici su predloženi članovi radnih tijela (povjerenstava, komisija i savjeta) Izvršnog odbora, a konačna odluka će se donijeti na sljedećoj sjednici IO-a.

Predsjednik Saveza je članove Izvršnog odbora ukratko izvijestio o prijedlogu izmjena i dopuna Zakona o lovstvu, te svim prisutnima zaželio puno uspjeha u radu, kao i svim lovcima u Primorsko-goranskoj županiji.

Dobra Vam kob!