Nalazite se u > Vijesti iz saveza
2. kolo županijskog natjecanja lovnom streljaštvu
2. kolo županijskog natjecanja  lovnom streljaštvu
     U organizaciji Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije i Primorsko-goranske županije, na strelištu „Vojsko“ u Kukuljanovu, održano je županijsko natjecanje u lovnom streljaštvu disciplini lovački parkur. Na natjecanju je sudjelovalo 30 lovaca iz 12 lovačkih društava/udruga.

     U napetoj završnici, prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji podijelili su Željko Lučić iz LD-a „Lisjak“ Kastav i Vladimir Babić iz LD-a „Šljuka“ Krk sa 42 pogođene mete, dok su treće mjesto podijelili Filip Vasilić (LD „Šljuka“ Krk) i Ranko Grlaš (LD "Jelen" Čavle) sa 38 pogođenih meta.

     Ekipno prvo mjesto osvojila je ekipa LD-a „Lisjak“ Kastav (103 boda), drugo mjestu osvojili su članovi LD-a „Šljuka“ Krk (101 bod), a treće mjesto prva ekipa LD-a „Jelenski jarak“  Vrbovsko (94 bodova).

     Nakon 2. kola, u pojedinačnoj konkurenciji, u vodstvu se nalazi Vladimir Babić sa 87 bodova, a u ekipnoj konkurenciji vodeći su članovi LD-a „Šljuka“ Krk sa 193 boda.

     Prema kalendaru natjecanja u lovnom streljaštvu Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije za 2018. godinu, sljedeće natjecanje održati će se 8. srpnja, u dvije discipline, lovački trap i lovački karabin, na strelištu „Cetin“ kraj Vrbovskog i strelištu „Kamensko“ u Stubici.