Otvorenje rashladne komore i završetak radova na lovačkoj kući "Cetin"
Otvorenje rashladne komore i završetak radova na lovačkoj kući    Lovačko društvo „Jelenski jarak“ iz Vrbovskog, priredio je prigodnu svečanost povodom puštanja u rad nove rashladne komore, kao i završetak radova na lovačkoj kući „Cetin“, a samom otvaranju nazočili su i županZlatko Komadina, te dožupan Petar Mamula, kao predstavnici Primorsko-goranske županije.

Predsjednik LD „Jelenski jarak“ Igor Baraba, zahvalio se na pomoći Primorsko-goranskoj županiji, koja je raspisala Javni poziv o provedbi programa i projekta unapređenja i razvoja lovstva, kao i Lovačkom savezu Primorsko-goranske županije, koji je svojim donacijama pomogao završetku izgradnje lovačke kuće i komore.

„Izgradnjom rashladne komore i prostora za prihvat divljači bitno smo podigli standard našeg rada, a posao ne bi mogao biti realiziran bez pomoći Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije, kao i donacija Lovačkog saveza primorsko-goranske županije, na čelu sa dr. sc. Josipom Malnarom.n Ujedno se zahvaljujem i firmi „Istarski supermarketi“ koja je također pomogla u obnovi naše lovačke kuće, te gradonačelniku Vrbovskog Draženu Muftiću, bez kojeg ovaj projekt ne bi mogao biti realiziran u cijelosti“, rekao je Baraba.

Župan Zlatko Komadina podsjetio je sve prisutne kako je lovozakupnina namjenski prihod kojeg Županija usmjerava ovisno o prijedlozima lovaca koji najbolje znaju što im je potrebno.
„Sa Lovačkim savezom Primorsko-goranske županije imamo odličnu suradnju i trudimo se pomagati svim lovcima, kojih u našoj Županiji ima oko 3200. Imamo do sada sedam ovakvih rashladnih komora, te ćemo svakako pripomoći svim lovačkim društvima/udrugama u razvoju i unapređenju lovstva. Svake godine raspisujemo Javni poziv sa četrdesetak programa,  kroz koja sva lovačka društva mogu unaprijediti i podignuti standard svoje djelatnosti.

Dopredsjednik Lovačkog saveza PGŽ-e, Marinko Linić, se zahvalio županu Komadini i Primorsko-goranskoj županiji na izuzetnoj suradnji sa Savezom i njenim članicama, te naglasio da se ovakvi i slični projekti, mogu realizirati putem Javnog poziva Primorsko-goranske županije te donacijama Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije.

Prije same svečanosti, upriličena je degustacija paškog sira od člana uprave Paške sirane Damira Pernara i vina vinarije Pavlečić iz Jastrebarskog, vlasnika Ivana Pavlečića. Obojica su ujedno i članovi LD „Jelenski jarak“ Vrbovsko i kao takvi su pridonesli prezentaciji novouređene lovačke kuće sa rashladnom komorom.